DE ROTI CORNER ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 846 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Roti Corner Almere. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 8:46 Eten was lekker, maar bijna 2 uur wachten op je eten is echt te lang
1 okt 2022 om 20:20 De bezorging duurde erg lang ,ruim 1,5 uur geduurd voor het bezorgt werd. Qua het eten heb ik wel eens betere roti gegeten ,de roti smaak was er niet echt. Sambal was wel erg lekker. Het zuur was niet echt zuur
30 sep 2022 om 20:39 Heel erg lekker! Bezorging duurde behoorlijk langer dan vooraf gecommuniceerd maar zowel aan de telefoon als de bezorger waren erg vriendelijk. Was het wachten overigens wel waard!
17 sep 2022 om 4:49 Heerlijk eten echt toppie. Vlees meer dan voldoende alsmede de groenten. Echt een aanrader..ik denk vd week weer als ik tijd over heb en geen zin om te koken!
29 aug 2022 om 20:15 Had roti met kipfilet besteld. Smaak van de roti was lekker en het was goed warm gemaakt. De rotideeg was wat droog. Portie was genoeg voor 1 persoon. Jammer dat er niets van pampoen te bekennen was en inplaats van kouseband was er sperziebonen.
20 aug 2022 om 19:42 Eten was op tijd bezorgd en ook nog lekker warm. We gaan zeker vaker bestellen.
19 aug 2022 om 20:28 Veel te veel pompoen en bijna geen kouseband.
7 aug 2022 om 1:25 Beste van Almere!
28 jul 2022 om 20:37 Roti droog! Nasi moksi droog! Kipfilet was droog, geen smaak. Alleen de kleur van tjaw siew gegeven maar niet de smaak. Nasi helemaal geen smaak, ik begrijp niet hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Nooit meer bestellen!
20 jul 2022 om 21:46 Eerste keer dat ik bestelde, dus er werd even contact opgenomen. Heel netjes. Daarna binnen 35 minuten mijn eten, maar er zat ook wat tijd tussen het eten bestellen en het belletje, dus volgens mij is 40 uur wel een goede tijdsindicatie.
15 jul 2022 om 1:18 Roti maaktijd was prima! Vooral de chutney was lekker
14 jul 2022 om 6:35 Eerste keer besteld en je krijg niet het eten dat je wens te eten. Je krijg dan wat anders aangeboden (wel netjes getelefoneerd). Omdat het op is. Haal het dan voortaan van het menu af. Dan geef je de klant de keuze om alsnog ergens anders te eten.