DE ROTI CORNER ALMERE

DE ROTI CORNER ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 815 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Roti Corner Almere. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:02 Zoals altijd heerlijkkkkkk gegeten
15 mei 2022 om 5:42 Goed eten
7 mei 2022 om 19:38 Lekker eten en snelle vriendelijke bezorger. Bood nog zijn excuus aan omdat de printer geen bonnetje gaf.
6 mei 2022 om 0:51 lekker
5 mei 2022 om 21:16 Smaakloos. Surinaamse keuken is ver te zoeken in de smaak van de bami en nasi. Kip in ketjap en kip moksie meti smaakt allemaal hetzelfde. Jammer!!
4 mei 2022 om 11:24 De bami is ECHT niet lekker. Ik proef er niks van surinaamse bami in, gekke smaak. De kip was wel lekker maar veel versplinterde bot, gebruik een beter mes aub. De De gebakken banaan bij de bami was lekker.
3 mei 2022 om 23:52 Smaakloos. Kip zo wit dat ik dacht dat het ei was
2 mei 2022 om 21:43 Lekker!!
17 apr 2022 om 19:08 Bezorging was zoals aangegeven. Ruim 1 uur. Ik had een bami kipfilet besteld. Vondt het erg jammer dat ik 2 plastice stukken in mijn eten gevonden had.
13 apr 2022 om 21:55 Lekker
7 apr 2022 om 9:34 De roti was taai en smakeloos
3 apr 2022 om 21:17 Bezorging ging redelijk snel en soepel. Daar heb ik niks op aan te merken. Ik heb 2 saoto soepen besteld gisteren. Daar was ik niet van te spreken. Geen rijst en bar weinige soep met droge ingrediƫnten kreeg ik toegestuurd. Erg teleurstellend.